Изключително стилна вградена библиотека, която служи и като поставка за телевизор

Моделите са два правени за хол и кабинет. В единия има вградена и камина, и допълнителна етажерка в същия стил на гърба на дивана. Меките неутрални тонове придават уют, а и лесно може коренно да промените интериора с картини, пердета, възглавници и картини в ярки цветове, които да сменяте. Модела може да бъде изработен в различни цветове, по ваш размер с затворени шкафове подходящи за вашите вещи или декоративни кутии за малки дреболии. Към него клиентите поръчват често и масичка за кафе в същия стил.

Всички наши мебели се изработват по поръчка с размери на клиента. Възможна е широка гама от материали и обков, така че цената се калкулира след уточнение на материалите, размерите и декорациите. По тази причина цената на показаните продукти е 0 лева.

Вградена библиотека - поставка за телевизор в сиво и светло дърво модел SG код 010

  • Код на продукта: Вградена библиотека - поставка за телевизор SG код 010
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 0.00лв


Тагове: Дизайнерски шкафове, шкафове по поръчка, шкафове с блясък, шкафове в индустриален стил, етажерка индустриален стил, дизайнерски мебели индустриален стил, мебели по поръчка в индустриален стил, обзавеждане и декорация в индустриален стил, модерен интериор в индустриален стил по поръчка, Мебели в индустриален стил за дом, Мебели в индустриален стил за офис, Мебели в индустриален стил за магазин, Мебели в индустриален стил за бар, шкафове в модерен индустриален дизайн, скринове в модерен индустриален дизайн, етажерки в модерен индустриален дизайн, дизайнерски мебели от масив, дизайнерски мебели от мдф, дизайнерски мебели от пдч

Created by Rosie Concept Web Design 2020