Често задавани въпроси

Защо мебелите в сайта ви нямат цени, а декорациите имат?

Нашата идея е мебелите да бъдат създадени специално за вашето пространство, техните характеристики и разпределение да бъдат съобразени с вашите нужди и материалите да са по ваш вкус, така че след уточняване на вашите идеи ще ви дадем окончателна цена. Декорациите и картините в магазина са вече готови и в наличност и затова са с твърда цена.

Как става поръчката на мебели?

Всичко тръгва от модел на който сте се спряли, след което уточняваме размерите, подробности като брой чекмеджета или рафтове, цвят на дървесината или плоскостта, ще ви предложим избор от различен обков и след като уточним параметрите ще ви дадем оферта за цена. Ако цената ви устройва се сключва договор и заплащате капаро за да започнем работа по проекта ви. В случай на анулиране на поръчката ви стойността на капарото не се възстановява! Окончателната сума се заплаща при доставка или монтаж на вашите мебели.

Имам нужда от майстор - в какъв срок може да започне ремонт при заявка?

Нашите майстори са търсени и не винаги са на разположение веднага, но щом заявите интерес ние ще ви свържем с тях, за да уточните срока в който могат да поемат вашия ремонт.

Какво представлява фън шуй план на дома или офиса ми?

Фън шуй е древно китайско изкуство, което се занимава с хармонизиране на енергията. Когато купувате или строите жилище не винаги може да се съобразявате с подходящите посоки и други подробности, затова фън шуй плана на дома ви ще помогне с малки корекции като поставяне на огледала, картини, промяна на цвят или акценти с даден цвят или елемент и така ще хармонизирате дома, офиса или магазина си, за да може да се чувствате добре там.

Какво представлява услугата "Планиране на вътрешното пространство и съхранение?"

В съвременния дом сме затрупани с вещи като кухненски уреди, детски играчки, техника, дрехи, книги и други вещи. Планирането на съхранението им ще ви помогне да ги приберете максимално удобно, на възможно най - малката площ, но едновременно с това да имате лесен достъп до всичко което ви е нужно. За целта се използват най - различни кутии, класьори, чекмеджета, съдове, сандъчета, рафтове и етажерки. Специализирали сме се в планиране на кухни, като при създаване на плана работим с дългогодишен майстор готвач, детски стаи - при тях използваме малки мебели създадени специално за деца, офиси и магазини. Понякога с минимални средства и добро планиране дома ви може да стане много по - удобен, да си освободите пространство и да имате съвременен дизайн съобразен с вашите навици, стил на живот и нужди

Как да се свържа с вас?

В сайта имаме контактна форма, телефон за връзка, линкове към социални мрежи - може да изберете удобния за вас начин на комуникация с нас.
Created by Rosie Concept Web Design 2020