Условия за поръчка

Всички наши мебели и някои от декорациите се изработват по поръчка на клиента. Вие избирате цветовете на готовите плоскости, оцветяването на естественото дърво, цвета на металните елементи, както и дребния обков като дръжки, брави и лайсни.

Ако желаете вградени мебели наш майстор ще дойде да огледа мястото, да вземе размерите и да уточни с вас вътрешното разпределение. За обзавеждане на ново жилище може да ползвате услугите на нашият интериорен дизайнер за съвети, избор на материали, цветове и декорации.

При поръчка на мебели се заплаща капаро, което покрива разходите за материали. При отказ от поръчката капаро не се възстановява. Ако сте поръчали от нас мебели от масив след време може да се възползвате от услугата ни за подновяване на техния цвят и лак. Не поправяме и не реставрираме мебели от други производители!

След уточняване на проекта, размерите, избор на материалите и обкова ще ви дадем цена и при заплащане на капарото ще сключим договор. Всяка промяна поискана от вас след този етап може да промени и предварително договорената цена.

Доставката на дребни мебели, декорации, картини, сувенири и лампи става с куриерските услуги на Еконт. Ако сте от населено място извън София доставката и монтажа на мебелите е за ваша сметка. За да наемете майстори от нас е нужно да направите запитване, в което да посочите подробности като квадратура, материали и ако имате специални изисквания.

Ние ще ви върнем обаждане с информация дали в момента разполагаме със свободен майстор и ще ви свържем с него.

Created by Rosie Concept Web Design 2020