Уникална етажерка за магазин, кафе, дом от дърво с обработка Shu Sugi Ban и стомана design by Rosie Concept

Масивна и ефектна етажерка с дърво обработено по древната японска техника Shu Sugi Ban, която не само придава характер на дървото и подчертава структурата му, но го прави и по - устойчиво на всякакви въздействия. Стоманата и веригата допълват модерния стил. 3 нива. Цената важи за този модел с тези параметри, но модела може да бъде направен и с ваши размери и различен цвят на дървото, като цената ще бъде различна. Срока за изпълнение на поръчка на този модел е 15 работни дни. Цената на доставката е за сметка на купувача. Модела е на Rosie by Rosie Concept, изпълнение S Class DESIGN. Декорациите от снимката не са включени в цената.

Дължина: 1.20м.

Височина: 0.93м.

Ширина: 0.37м.

Брой рафтове: 3.

Всички наши мебели се изработват по поръчка с размери на клиента. Възможна е широка гама от материали и обков, така че цената се калкулира след уточнение на материалите, размерите и декорациите.

Дизайнерска етажерка от масивно дърво Industrial Style обработка Shu Sugi Ban

  • Код на продукта: Етажерка SK 013
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 150.00лв


Тагове: Етажерка масив, поръчка на етажерки, етажерка в индустриален стил, Industrial Style, етажерка дърво и стомана, обзавеждане за магазин, обзавеждане на кафене, етажерка за бутик, етажерка за кухня, етажерка за офис, кафе кът, Rosie Concept, S Class DESIGN, мебел дърво и стомана, етажерка Shu Sugi Ban

Created by Rosie Concept Web Design 2020