Изключително модерна и практична библиотека с долен ред с врати

Този стилен модел може идеално да служи за презентация и съхранение на стоката в магазин за мъжка мода, за библиотека за хол или бюфет за трапезария в Индустриален стил. Шкафовете отдолу дават възможност за съхранение на много вещи, а на етажерките горе може да сложите декорации, красиви съдове или саксии със зеленина. Ако ви е нужно допълнително затворено пространство лесно може да поръчате и декоративни кутии в различни цветове и декорация. Възможно е монтаж на LED осветление.

Всички наши мебели се изработват по поръчка с размери на клиента. Възможна е широка гама от материали и обков, така че цената се калкулира след уточнение на материалите, размерите и декорациите. По тази причина цената на показаните продукти е 0 лева.

Модерна библиотека или етажерка със шкафове за хол или магазин модел SB Black код 008

  • Код на продукта: SB Black код 008
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 0.00лв


Тагове: Дизайнерски шкафове, шкафове по поръчка, шкафове с блясък, шкафове в индустриален стил, етажерка индустриален стил, дизайнерски мебели индустриален стил, мебели по поръчка в индустриален стил, обзавеждане и декорация в индустриален стил, модерен интериор, Обзавеждане за магазин за кафе чай, обзавеждане на магазин за мъжка мода, обзавеждане за магазин за обувки, обзавеждане за заведение индустриален стил, бюфет за кухня в индустриален стил

Created by Rosie Concept Web Design 2020