Оргонит пирамида - Дървото на защитата

Красива оргонова пирамида, която е направена да пречиства енергията около вас и да ви предпазва от вредни енергийни влияния с помощта на оникс, обсидиан и ръчно изплетено дръвче с луксозни японски бижутерски мъниста. Съдържа специално подбрани камъни за защита от енергийни вампири и лоша енергия.

Размер: 5.5см на 5.5см на 6см

Състав: кристална смола, оникс, снежинков обсидиан, натурални оцветители, бижутерска тел, бижутерски мъниста

Какво е оргонит?

Оргонитът е метафизичен инструмент, който е направен от кристална смола, полускъпоценни камъни и метали, базиран върху концепциите за Оргонна терапия и оргонова енергия на австралийския доктор и психоаналитик Wilhelm Reich.

Вярва се, че комбинацията от тези материали поглъща и преобразува негативната енергия в положителна, помагайки ни да се чувстваме по-енергични, да се освобождаваме от стреса, да имаме по-качествен сън и да израстваме духовно.

Някои хора ползват оргонитите и за намаляване на вредния ефект от електромагнитните вълни, като например EMF радиация и влиянието на съвременните 4G и 5G мрежи, които в днешно време са навсякъде и се смята, че влияят зле на психиката и тялото.

Какво е пирамида оргонит?

Оргонит пирамидите съчетават свойствата на оргонита със силата на пирамидната форма.

Според вярванията, формата на пирамидата може да събира, преработва и пренасочва енергия по благоприятен за хората начин, работейки с нашето естествено енергийно поле.

Древните египтяни са виждали пирамидалната форма като начин да извлекат енергия от земята, да я концентрират и изпратят към вселената чрез най-горния и връх.

Освен всички метафизични свойства ние ви предлагаме и интересен подарък със съвременен дизайн, който е красиво допълнение за интериора на всеки модерен дом или офис. Моделите са по дизайн на студио Rosie Concept, а изпълнението е от S Class Design.

Оргонит пирамида с обсидиан и оникс - Дървото на защитата размер XL

  • Код на продукта: Оргонит пирамида - Дървото на защитата
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 69.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Подарък за нов дом - Оргонит пирамида за пари и късмет с нефрит пренит и оливин размер L

Подарък за нов дом - Оргонит пирамида за пари и късмет с нефрит пренит и оливин размер L

Енергийна пирамида за пари и късмет с полускъпоценни камъни Оргонна пирамида с полускъпоценните к..

54.00лв

Подарък за късмет в дома - Оргонит пирамида фън шуй с малахит за Пари и имоти размер XL

Подарък за късмет в дома - Оргонит пирамида фън шуй с малахит за Пари и имоти размер XL

Фън шуй пирамида оргонит с малахит и нефрит за Пари имоти и дом Силна фън шуй пирамида оргонит с ..

69.00лв

Тагове: оргонит, оргонити, оргонити цени, оргонит пирамида, оргонит пирамида цена, оргонит цена, от къде да си купя оргонит, оргонна енергия, оргонова енергия, оргонит пирамиди, пирамиди оргонит, подарък за мъж, подарък за жена,

Created by Rosie Concept Web Design 2020